Site Loader

LOCATION

Campus Blairon 488, 2300 Turnhout BE

Klantbeleving is definieerbaar als ‘de perceptie die klanten hebben bij hun interacties met organisaties’. Zo bekeken doen producten en diensten zelf er niet zozeer toe; wat telt zijn de gevoelens die bij klanten ontstaan in relatie tot een merk en in welke mate er sprake is van (zintuiglijke) prikkelingen. Een ervaring willen we! Daar ligt meteen ook de uitdaging voor bedrijven, want de scheidslijn tussen excelleren en teleurstellen is flinterdun en zit ‘m vaak in de details. Een mooie klus én kans voor customer serviceprofessionals. Wat is nu nodig om te komen tot de ideale customer experience? Bestaat die überhaupt?

Ontdek het tijdens het Nationaal Customer Contact Congres op donderdag 17 mei 2018 in Utrecht.

Patricia Devlaeminck, global director customer services bij één van onze meest innovatieve klanten – Vidaxl – zal een presentatie geven. In de functie van global customer service manager is Patricia Devlaeminck bij vidaXL verantwoordelijk voor alles wat met customer service te maken heeft. Het online warenhuis voor huis & tuin is een mooie match voor Patricia’s overtuiging dat effectief samenwerken en werken vanuit intrinsieke motivatie leidt tot succes.
Speciaal voor relaties van DDM Consulting hebben wij een kortingscode waarmee je 100 euro korting krijgt op de toegangsprijs voor het congres.

Stuur een mailtje naar info@ddmconsulting.eu en wij sturen je met veel plezier de code. Hopelijk tot 17 mei!
Voor tickets en meer info: https://customercontactcongres.nl/

Post Author: wpadmin